Wonen

Onze dienstverlening staat als een huis

Een huis houdt u meestal wel bezig. Is de buitenboel gedaan, dan verdient het interieur weer een opknapbeurt. Of misschien wilt u de badkamer moderniseren of een serre aanbouwen. Als u ook dit soort plannen heeft, dan is het verstandig om even stil te staan bij de mogelijke gevolgen die deze plannen hebben voor uw verzekeringen.

Waardestijging van uw huis
Als u uw huis gaat renoveren of verbouwen, wordt uw huis hierdoor vaak meer waard. En dat heeft gevolgen voor uw opstalverzekering: die is dan meestal niet meer toereikend. Vervelend in geval van schade, want u krijgt dan niet het gehele schadebedrag uitgekeerd. U kunt die situatie voorkomen door op tijd de waardestijging door te geven. Denkt u bij uw verbouwing dus ook even aan ons!

Te laag verzekerd?
Nieuw interieur? Hiervoor geldt hetzelfde als bij de opstalverzekering: is uw inboedelverzekering nog wel hoog genoeg? Als u te laag verzekerd bent, keert de maatschappij bij schade minder uit dan u dacht. Dit noemt men "onderverzekering". Ook dit is eenvoudig te voorkomen: verhoog uw inboedelverzekering. Met een inboedelwaardemeter kunt u eenvoudig bepalen hoe hoog de inboedelverzekering moet zijn. Bijkomend voordeel is dat veel verzekeringsmaatschappijen u dan een aantal jaar garanderen dat u niet onderverzekerd bent.

Wij nemen de rompslomp uit handen
Bij uw woongenot komt dus nogal wat kijken. Wij nemen u graag de rompslomp uit handen. Voor ons kantoor is dat namelijk dagelijks werk. En u weet het: onze dienstverlening staat als een huis. Een prettig idee.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een afspraak of een offerte.
 

Modal Title

Any content could go in here.

×