Verkeer

Wij vinden de autoverzekering die bij u past

Uw auto is een prachtig bezit. Een bezit waar u zuinig op moet zijn. Vanzelfsprekend dus dat u de beste autoverzekering wilt die er voor u is. U kunt natuurlijk kiezen voor een van de vele "spectaculaire" aanbiedingen die u misschien regelmatig krijgt: de laagste premie, de minste kosten.

Pas op!
Er bestaan autoverzekeringen in alle soorten en maten, met meer of minder dekking, met veel of weinig extra's. De premie voor uw autoverzekering is wel belangrijk, maar nog veel belangrijker is het dat u de juiste verzekering heeft! U wilt uw kostbare bezit toch goed verzekeren?

Welke verzekeringsvorm?
Allereerst is het belangrijk dat u bepaalt hoe ruim uw verzekering moet zijn. U kunt kiezen uit W.A. (wettelijke aansprakelijkheid), W.A. + beperkt casco of W.A. + volledig casco (ook wel All-Risk genoemd). Vervolgens kunt u bepalen of u extra's wilt hebben, zoals een hogere dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid, vervangend vervoer bij schade, gratis hulp bij pech of glasherstel.
En dat is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden. Wat te denken van een rechtsbijstandverzekering voor u als autobezitter, of een ongevallen inzittenden verzekering. Verzekeringen die in uw situatie wel eens heel relevant kunnen zijn. Kortom: bij een goede autoverzekering komt nogal wat kijken.

Wij helpen u zoeken en vergelijken
De onderlinge verschillen tussen autoverzekeringen zijn groot, en zitten vaak in details die niet zo een-twee-drie in het oog springen. Dan is het goed te weten dat voor ons kantoor het vergelijken van autoverzekeringen dagelijks werk is. Wij kunnen u helpen de autoverzekering te vinden die bij u past. Zodat u onbezorgd kunt blijven rijden. Ook voor een autoverzekering kunt u rekenen op onze volledige service.

Is uw rijbewijs al verlengd?
Rijbewijzen zijn tegenwoordig voor een lange termijn geldig. Tien jaar na de datum van afgifte moet u het rijbewijs weer laten vernieuwen. Wanneer u hiermee te laat bent, kan dit u een boete kosten. Controleer dus de geldigheidsdatum van uw rijbewijs, dat loont de moeite.

Geínteresseerd? Neem dan contact op voor een afspraak of een offerte.
 

Modal Title

Any content could go in here.

×