Recreatie

Wij zorgen ervoor dat u ontspannen op vakantie gaat

Vakantie. Even geen drukte en zakelijke beslommeringen aan uw hoofd, maar tijd om te genieten van de mooie dingen van het leven.

Ongeluk in een klein hoekje
Bij vakantie stelt een ieder zich dan ook leuke dingen voor. Gelukkig is vakantie in verreweg de meeste gevallen ook echt plezier. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook in die periode geniepig toeslaan: een verkeersongeluk, opname in een buitenlands ziekenhuis, autopech, een geschaarde caravan, verlies of diefstal van geld, cheques en paspoort, een gebroken enkel. Juist dan is het belangrijk dat u goed en snel geholpen wordt en dat uw schade geen financiéle domper op de vakantievreugde zet.

Geen omkijken
Kortom, het is zaak dat u zich goed verzekert. In uw eigen belang en dat van uw reisgenoten. Alleen dan kunt u pas echt zorgeloos met vakantie gaan. En mocht zich onverhoopt toch wat voordoen, dan zorgen wij voor de gehele afwikkeling. Zelf heeft u daar dan geen omkijken meer naar.

Vaker op reis?
Voor mensen die jaarlijks twee keer of vaker met vakantie gaan - of voor zaken naar het buitenland reizen - kan het zinvol zijn een doorlopende reisverzekering af te sluiten. U hoeft niet voor elke trip een reisverzekering af te sluiten. Dat is gemakkelijk én... voordeliger.

Geïnteresseerd?

Neem dan eens contact met ons op voor een afspraak of een offerte.
 

Modal Title

Any content could go in here.

×