Wij zijn uw adres voor financiële zaken.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij maken er werk van om u van een goed advies te voorzien. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u.

Ons advies begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen.

Lid van Adfiz:
Wij zijn lid van de Adfiz
De vereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs


Rieko de Boer

Financieel adviseur. Is in 1987 het kantoor aan huis komen versterken van zijn vader Jan de Boer sr. In 1999 heeft Rieko de scepter overgenomen van zijn vader.

E-mail: info@rjdeboer.nl

Stapte in de voetsporen van vader Jan. Heeft ook later diens functie overgenomen. Is weinig meer op kantoor aanwezig, doch veel meer ‚ overdag en 's avonds ‚ en in de buitendienst te vinden. Nadruk ligt op bedrijven, maar is aanspreekbaar voor alle activiteiten, die er in het bedrijf plaats vinden. Onderhoudt niet alleen contacten met cliënten en maatschappijen, doch is eveneens actief binnen diverse clubs van gelijkgestemde beroepsbeoefenaars.

 

Modal Title

Any content could go in here.

×