Corona

Medewerkers r.j.deboer financieel adviseurs werken zoveel mogelijk thuis!

Het kabinet heeft in de afgelopen dagen diverse maatregelen genomen ten aanzien van de corona crisis. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten dat alle medewerkers vanaf maandag 16 maart zoveel mogelijk thuiswerken. Wij willen hiermee de gezondheid van onze relaties, medewerkers, hun familieleden,  maar ook van alle andere mensen waar wij contact mee hebben zo veel mogelijk beschermen.

Onze thuiswerk faciliteiten hebben wij de afgelopen maanden getest en blijken goed te werken. Wij zullen daarom gewoon bereikbaar zijn voor onze klanten en andere externe relaties. Het kan echter voorkomen dat u in de komende periode iets langer moet wachten aan de telefoon dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Verder hebben wij besloten om alle afspraken voor alle medewerkers de komende drie weken af te zeggen. Bij Calamiteiten zullen wij er gewoon voor u zijn, zoals u van ons gewend bent. Mocht u iets af willen stemmen met ons, wij zijn gewoon bereikbaar en beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn bereikbaar onder de u bekende telefoonnummers en mailadressen.


Tot slot wensen wij iedereen de komende periode veel sterkte toe en hopen dat we deze periode gezond doorkomen.

r.j.deboer financieel adviseurs.

 

Modal Title

Any content could go in here.

×