Wij brengen uw risico's overzichtelijk in kaart

U hoeft natuurlijk niet alle risico's te verzekeren.

Maar u wilt er wel zeker van zijn dat als er iets gebeurt, de continuïteit van uw bedrijf veilig is gesteld. Dan is het goed om de risico's eens op een rij te zetten.
Samen met ons kantoor de bedrijfsrisico's eens nalopen, geeft al snel een heel goed beeld van welke bedreigingen er globaal zijn.

Neem eens contact met ons op!!

Preventiemaatregelen

Wij kunnen u aan de hand daarvan helpen inschatten hoe groot de maximale schade voor uw bedrijf kan zijn. Tenslotte kunnen we samen met u bekijken welke preventiemaatregelen u nemen kunt, welke risico's u zelf draagt en welke schade u in ieder geval verzekerd wilt hebben. Zo'n grondige aanpak van risicobeheer maakt overigens ook een goede indruk op verzekeraars. En dat levert u weer een aantrekkelijke premie dan wel betere voorwaarden op. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Risico analyse maken

En mocht het onverhoopt eens misgaan, dan weet u dat wij alle rompslomp uit handen nemen en uw belangen behartigen bij de verzekeraars. U staat er dan niet alleen voor.
Wilt u dat wij een grondige risico analyse maken van uw bedrijf? Neem dan contact op voor een afspraak.

Risicotips

Maak voor een eerste risico analyse gebruik van de kennis in uw bedrijf, want iedereen heeft vanuit zijn werkzaamheden een eigen invalshoek.

Maak samen een noodplan voor als er dingen mis gaan. Bijvoorbeeld 'wie is waarvoor verantwoordelijk' en 'wie moet het eerst ingelicht worden'.
Een noodplan schept veel duidelijkheid op het moment dat het nodig is en kan daardoor onnodige schade voorkomen.

Wilt u een afspraak of nadere informatie?

Neem eens contact met ons op.

Analyses

Diepgaand onderzoek

 

Modal Title

Any content could go in here.

×